Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΤΡΙΚΑΛΑ «ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ». ΣΑΒΒΑΤΟ 02/01/2027 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
20622
wp-singular,tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-20622,wp-theme-voyagewp,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.8,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΤΡΙΚΑΛΑ «ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ». ΣΑΒΒΑΤΟ 02/01/2027

ΤΡΙΚΑΛΑ «ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ». ΣΑΒΒΑΤΟ 02/01/2027

0€

άτομο

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Αναχώρηση το πρωί στις 7.00 από το γραφείο μας και μέσω Λαμίας, Καρδίτσας άφιξη στα Τρίκαλα όπου θα επισκεφτούμε τον «Μύλο των Ξωτικών», το μεγαλύτερο και ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο. Θα κάνουμε βόλτα στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και λιχουδιές και θα βγάλουμε φωτογραφίες με τα Ξωτικά. Παραμονή για γεύμα στις παρακείμενες ταβέρνες ή προαιρετικά μπορείτε να μεταβείτε στην πόλη των Τρικάλων με το τουριστικό τρενάκι (έξοδα ατομικά). Το απόγευμα συγκέντρωση και επιστροφή στην Αθήνα με στάση καθοδόν.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Αναχώρηση το πρωί στις 7.00 από το γραφείο μας και μέσω Λαμίας, Καρδίτσας άφιξη στα Τρίκαλα όπου θα επισκεφτούμε τον «Μύλο των Ξωτικών», το μεγαλύτερο και ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο. Θα κάνουμε βόλτα στην Χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και λιχουδιές και θα βγάλουμε φωτογραφίες με τα Ξωτικά. Παραμονή για γεύμα στις παρακείμενες ταβέρνες ή προαιρετικά μπορείτε να μεταβείτε στην πόλη των Τρικάλων με το τουριστικό τρενάκι (έξοδα ατομικά). Το απόγευμα συγκέντρωση και επιστροφή στην Αθήνα με στάση καθοδόν.