Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΠΑΣΧΑ. ΣΥΒΟΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ - ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ - ΠΕΡΔΙΚΑ - ΠΑΡΓΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ - KOTSIRIS TRAVEL
fade
17321
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-17321,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΠΑΣΧΑ. ΣΥΒΟΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΠΕΡΔΙΚΑ – ΠΑΡΓΑ – ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

ΠΑΣΧΑ. ΣΥΒΟΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΠΕΡΔΙΚΑ – ΠΑΡΓΑ – ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

340€

άτομο

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΒΟΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΠΕΡΔΙΚΑ – ΠΑΡΓΑ – ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/05/2024: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΒΟΝΙΤΣΑ – ΣΥΒΟΤΑ Αναχώρηση το πρωί , στάση καθοδόν και άφιξη στην όμορφη Βόνιτσα. Στο μικρό λιμανάκι της πόλης θα έχουμε το γεύμα μας. Εάν υπάρχει διαθέσιμη γάμπαρα (γαρίδα) Αμβρακικού, μην διστάσετε, είναι απλά πεντανόστιμη. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τα Σύβοτα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση. ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 04/05/2024: ΠΡΕΒΕΖΑ «ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΝΑΤΙΩΝ» – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ Πρωινό γεύμα και αναχώρηση για την Πρέβεζα….

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΥΒΟΤΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΠΕΡΔΙΚΑ – ΠΑΡΓΑ – ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/05/2024: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΒΟΝΙΤΣΑ – ΣΥΒΟΤΑ

Αναχώρηση το πρωί , στάση καθοδόν και άφιξη στην όμορφη Βόνιτσα. Στο μικρό λιμανάκι της πόλης θα έχουμε το γεύμα μας. Εάν υπάρχει διαθέσιμη γάμπαρα (γαρίδα) Αμβρακικού, μην διστάσετε, είναι απλά πεντανόστιμη. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τα Σύβοτα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 04/05/2024: ΠΡΕΒΕΖΑ «ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΝΑΤΙΩΝ» – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ

Πρωινό γεύμα και αναχώρηση για την Πρέβεζα. Το Μεγάλο Σάββατο, μόλις οι καμπάνες του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους σημάνουν την πρώτη Ανάσταση, ντόπιοι και επισκέπτες, σπάζουν εκατοντάδες μπότια σε όλο το μήκος της αγοράς αλλά και στο «Σαϊτάν Παζάρ» με την Φιλαρμονική να παίζει Αναστάσιμες μελωδίες. Αυτό το «Διαβολοπάζαρο» έχει τις ρίζες του στην εποχή της Τουρκοκρατίας και συνεχίζουν να το τηρούν μέχρι και σήμερα. Παραμονή για περιήγηση και γεύμα. Μετά θα αναχωρήσουμε για το αρχαιότερο Νεκρομαντείο, κοντά στην αρχαία μυκηναϊκή αποικία Εφύρα (έξοδα ατομικά). Σύμφωνα με τη μυθολογία η πεδιάδα του ποταμού ήταν ο τόπος όπου κατοικούσαν οι ψυχές των νεκρών. Εκεί κατέβηκε ο Οδυσσέας για να βρει τον Τειρεσία και συνάντησε την μητέρα του και τον Αχιλλέα.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ θα μεταβούμε στην εκκλησία για την Αναστάσιμη ακολουθία. Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.    

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 05/05/2024: ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΣΥΒΟΤΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΓΛΥΚΗ

Μετά το πρωινό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στα Σύβοτα με τους καταπράσινους λόφους και με τα νησάκια που θυμίζουν Νορβηγικά φιόρδ. Το μεσημέρι μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα σε κοντινό εστιατόριο. Το απόγευμα θα πάμε βόλτα στις φημισμένες πηγές του Αχέροντα όπου θα περπατήσουμε στη σκιά των πλατάνων και των γιγάντιων βράχων. Σε ένα τοπίο καταπράσινο και μαγευτικό, την Γλυκή, θα πιούμε το καφεδάκι μας και στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 06/05/2024: ΠΕΡΔΙΚΑ – ΠΑΡΓΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Πέρδικα που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Επόμενη στάση στην  Πάργα με το γραφικό λιμάνι και το ιστορικό ενετικό κάστρο. Βόλτα στην παλιά πόλη με τα γραφικά στενάκια, τα μαγαζάκια και τα δεκάδες εκκλησάκια. Παραμονή για μεσημεριανό γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 07/05/2024: ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό γεύμα και αναχώρηση για την Κορωνησία, ένα μικρό ψαροχώρι που μοιάζει να επιπλέει καθώς μια μακριά λωρίδα το ενώνει με την ηπειρωτική χώρα. Παραμονή για γεύμα στις ψαροταβέρνες με υπέροχους μεζέδες και εκλεκτά θαλασσινά και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιμή Συμμετοχής: 340,00€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Τιμή για μονόκλινο: 450,00€ ALBATROS HOTEL 3***- ΣΥΒΟΤΑ

Περιλαμβάνεται: πούλμαν, 4 πρωινά, 2 γεύματα (Αναστάσιμο και Πασχαλινό), συνοδός του γραφείου μας, Φπα (Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής)

    1

    Tour Location