Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΜΕΤΟΧΙ - ΥΔΡΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 01/06/2024 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
17394
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-17394,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΜΕΤΟΧΙ – ΥΔΡΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 01/06/2024

ΜΕΤΟΧΙ – ΥΔΡΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 01/06/2024

35€

άτομο

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/06/2024 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΤΟΧΙ – ΥΔΡΑ Αναχώρηση στις 7.00 από το γραφείο μας, στάση καθοδόν και μετά από 3,5 περίπου ώρες άφιξη στο Μετόχι του δήμου Ερμιονίδας. Το πούλμαν θα παραμείνει εκεί ενώ εμείς θα πάρουμε το καραβάκι που θα μας μεταφέρει στην Ύδρα. Συνιστούμε ίσια παπούτσια, καπέλο και νερό. Επίκεντρο του λιμανιού ήταν και παραμένει το Μοναστήρι, με τον ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, τη μητρόπολη της Ύδρας. Στο συγκρότημα βρίσκεται το καστροδημαρχείο και στον χώρο των πρώην κελιών λειτουργεί το Εκκλησιαστικό-Βυζαντινό μουσείο. Μπροστά από το δημαρχείο, η πλατεία Παύλου Κουντουριώτη με…

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/06/2024

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΕΤΟΧΙ – ΥΔΡΑ

Αναχώρηση στις 7.00 από το γραφείο μας, στάση καθοδόν και μετά από 3,5 περίπου ώρες άφιξη στο Μετόχι του δήμου Ερμιονίδας. Το πούλμαν θα παραμείνει εκεί ενώ εμείς θα πάρουμε το καραβάκι που θα μας μεταφέρει στην Ύδρα. Συνιστούμε ίσια παπούτσια, καπέλο και νερό. Επίκεντρο του λιμανιού ήταν και παραμένει το Μοναστήρι, με τον ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, τη μητρόπολη της Ύδρας. Στο συγκρότημα βρίσκεται το καστροδημαρχείο και στον χώρο των πρώην κελιών λειτουργεί το Εκκλησιαστικό-Βυζαντινό μουσείο. Μπροστά από το δημαρχείο, η πλατεία Παύλου Κουντουριώτη με το άγαλμά του σφύζει από ζωή. Ένα ανηφορικό δρομάκι οδηγεί στο αρχοντικό Τομπάζη, όπου στεγάζεται η Σχολή Καλών Τεχνών από το 1936. Περπατώντας παραλιακά προς το Πέταλο και το Κανόνι περνάτε κάτω από το αρχοντικό του Παύλου Κουντουριώτη, που λειτουργεί ως μουσείο. Ωραίο σημείο για να αγναντέψετε είναι το Περίπτερο με τα τεράστια κανόνια που σημαδεύουν το πέλαγος. Από κάτω βρίσκεται η Σπηλιά, με το καφέ-μπαρ της, ιδανικό σημείο για βουτιές το καλοκαίρι.

Στην αντίθετη (ανατολική) πλευρά του λιμανιού θα κάνετε βόλτα προς το άγαλμα του Μιαούλη περνώντας το σπίτι της οικογένειας Τσαμαδού-Σαχίνη που στεγάζει τη σχολή Εμποροπλοιάρχων και τα δίδυμα ενετικά κτίρια που ήταν νοσοκομείο και μπαρουταποθήκη. Το ένα στεγάζει το ΚΕΠ και το Λιμεναρχείο και το άλλο την αίθουσα τέχνης και συναυλιών Μελίνα Μερκούρη. Μια επίσκεψη αξίζει και στο εντυπωσιακό κτίριο του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου. Αν αντέχετε να περπατήσετε κι άλλο, ανεβείτε έως την πιο παλιά συνοικία της Ύδρας, την Κιάφα με την απίστευτη θέα. Λόγω των πειρατικών επιδρομών κτίστηκε ψηλά στον βράχο με αμυντικό χαρακτήρα, ψηλούς μαντρότοιχους και στενά σοκάκια. Τα έντονα χρώματα των σπιτιών και των εκκλησιών θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Το απόγευμα επιστροφή με το πλοίο στο Μετόχι, επιβίβαση στο πούλμαν και άφιξη στην Αθήνα με στάση καθοδόν.

*** Η ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΙ.

    1

    Tour Location