Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΣΑΒΒΑΤΟ 8/06 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/06/2024 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
17368
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-17368,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΣΑΒΒΑΤΟ 8/06 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/06/2024

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΣΑΒΒΑΤΟ 8/06 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/06/2024

485€

άτομο

7-ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/06 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/06/2024 ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Αναχώρηση στις 7.30 από το γραφείο μας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα θα φτάσουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους. Θα περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών μας εγγράφων (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΙΣΧΥ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ), θα ψωνίσουμε από το κατάστημα αφορολόγητων ειδών και θα συνεχίσουμε για…

7-ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/06 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/06/2024

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση στις 7.30 από το γραφείο μας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα θα φτάσουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους. Θα περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών μας εγγράφων (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΙΣΧΥ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ), θα ψωνίσουμε από το κατάστημα αφορολόγητων ειδών και θα συνεχίσουμε για τη Ραιδεστό όπου θα κάνουμε στάση. Το απόγευμα θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη πόλη. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στα αξιοθέατα της πόλης, με τον ξεναγό μας. Θα επισκεφτούμε το Πατριαρχείο, την Παναγία των Βλαχερνών όπου γράφηκε το «Τη Υπερμάχω», τη Μονή της Χώρας, την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής του Μπαλουκλί με τα θρυλικά ψάρια και τους Τάφους των Πατριαρχών και τα ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο. Θα έχουμε μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια θα κάνουμε μια κρουαζιέρα στο Βόσπορο (έξοδα ατομικά 25€/άτομο). Το βράδυ θα έχουμε δείπνο σε εστιατόριο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

4η ΗΜΕΡΑ: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΙΕΝΤΑΛ

Μετά το πρωινό θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας στον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου θα δούμε τη γερμανική κρήνη του Κάιζερ, τον Αιγυπτιακό οβελίσκο που φέρει επάνω του ιερογλυφικά, το χάλκινο κίονα των Δελφών, καθώς και το Μπλε Τζαμί. Στη συνέχεια, ξεναγούμαστε στο αριστούργημα των αιώνων, την εκκλησία του Θεού Αγία Σοφία, το μεγαλούργημα των αρχιτεκτόνων Ανθέμιου και Ισίδωρου. Συνεχίζουμε για τα πρώτα Οθωμανικά ανάκτορα του Τοπ – Καπί με τους πολύτιμους θησαυρούς και τα διάσημα διαμάντια του. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Ντολμά Μπαχτσέ, παλάτι των άλλοτε Σουλτάνων, το καλύτερο μουσείο της Τουρκίας και από τα ωραιότερα της Ευρώπης. Μετά το γεύμα μας θα έχουμε χρόνο για ψώνια στην περίφημη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) που αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσει κανείς το ταλέντο του στο παζάρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ θα διασκεδάσουμε σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική και καλό φαγητό (έξοδα ατομικά 35€/άτομο).

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ & ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

Πρωινό και μεταφορά στη προβλήτα της πόλης για να επισκεφτούμε τα μαγευτικά Πριγκιπονήσια (έξοδα ατομικά 15€/άτομο). Πρώτα θα επισκεφτούμε τη Χάλκη και έπειτα την Πρίγκηπο. Θα γευματίσουμε και προαιρετικά μπορείτε να κάνετε βόλτα με την άμαξα. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την Αιγυπτιακή Αγορά (Μίσρ Τσαρσί), την αγορά που «μυρίζει» από τα πολύχρωμα μπαχαρικά, τους ξηρούς καρπούς, τους παστουρμάδες και τα σουτζούκια. Το βράδυ θα έχουμε δείπνο σε εστιατόριο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΩΙΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μετά το πρωινό θα έχουμε λίγο χρόνο ελεύθερο για μια τελευταία βόλτα ή ψώνια και στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Στάση στη Ραιδεστό και άφιξη στα σύνορα για τελωνειακό έλεγχο. Με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν θα φτάσουμε στην Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά το πρωινό ξεκινάει η επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις στην Εθνική Οδό για καφέ και μεσημεριανό γεύμα. Άφιξη στην Αθήνα το βραδάκι.

Τιμή Συμμετοχής: 485,00€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Τιμή για μονόκλινο: 695,00€

Περιλαμβάνεται

η μεταφορά με το πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα,

2 διανυκτερεύσεις στην Κομοτηνή,

4 διανυκτερεύσεις στην Πλατεία Ταξίμ (RIVA HOTEL 4*),

6 πρωινά,

4 γεύματα στην Κωνσταντινούπολη, σε επιλεγμένα εστιατόρια,

επαγγελματίας ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη, συνοδός του γραφείου μας,

Φπα

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία και οι κρουαζιέρες σε Βόσπορο (25€) και Πριγκηπόνησα (15€)

Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί, αν κριθεί απαραίτητο για την διεξαγωγή του

    1

    Tour Location