Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/2026 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
20416
wp-singular,tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-20416,wp-theme-voyagewp,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.8,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/2026

ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ – ΛΟΥΣΙΟΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/2026

22€

άτομο

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Αναχώρηση το πρωί και με στάση καθοδόν θα φτάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της Καρύταινας και το παρεκκλήσι του, επί του Αλφειού. Αποτελεί μνημείο Βυζαντινής αρχιτεκτονικής, το οποίο εικονιζόταν στο ξεχασμένο πια πεντοχίλιαρο, στα χρόνια της δραχμής. Επόμενη στάση στο γεφύρι του Ατσιχόλου με το ισλαμίζον τόξο του, κάτω από το οποίο κυλούν τα νερά του Λούσιου. Καταλήγουμε στην Καρύταινα με τα πέτρινα σπίτια και τα πλακόστρωτα σοκάκια όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Αθήνα με στάση καθοδόν.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Αναχώρηση το πρωί και με στάση καθοδόν θα φτάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της Καρύταινας και το παρεκκλήσι του, επί του Αλφειού. Αποτελεί μνημείο Βυζαντινής αρχιτεκτονικής, το οποίο εικονιζόταν στο ξεχασμένο πια πεντοχίλιαρο, στα χρόνια της δραχμής. Επόμενη στάση στο γεφύρι του Ατσιχόλου με το ισλαμίζον τόξο του, κάτω από το οποίο κυλούν τα νερά του Λούσιου. Καταλήγουμε στην Καρύταινα με τα πέτρινα σπίτια και τα πλακόστρωτα σοκάκια όπου θα έχουμε το γεύμα μας. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Αθήνα με στάση καθοδόν.

1