Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΣΚΥΡΟΣ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ». ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 01/09/2021 – KOTSIRIS TRAVEL
fade
15534
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-15534,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΣΚΥΡΟΣ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ». ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 01/09/2021

ΣΚΥΡΟΣ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ». ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 01/09/2021

215€

άτομο

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ       ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 01/09/2021 ΣΚΥΡΟΣ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ» ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08/2021: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟΣ Αναχώρηση για Εύβοια, στάση καθοδόν και συνεχίζουμε για την παραλία της Κύμης, επιβίβαση στο ferry-boat και μετά από 1 ώρα και 40΄ άφιξη στο γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Γεύμα στη Λιναριά και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα για μια πρώτη γνωριμία. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. ΔΕΥΤΕΡΑ 30/08/2021: ΧΩΡΑ –  ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΑΛΤΑΪΤΣ – ΑΤΣΙΤΣΑ –…

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ      

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 01/09/2021

ΣΚΥΡΟΣ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ»

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08/2021: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟΣ

Αναχώρηση για Εύβοια, στάση καθοδόν και συνεχίζουμε για την παραλία της Κύμης, επιβίβαση στο ferry-boat και μετά από 1 ώρα και 40΄ άφιξη στο γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Γεύμα στη Λιναριά και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα για μια πρώτη γνωριμία. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/08/2021: ΧΩΡΑ –  ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΑΛΤΑΪΤΣ – ΑΤΣΙΤΣΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΥΚΟ

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε καλύτερα την Χώρα, με το ιδιαίτερο χρώμα της και με το κάστρο της. Είναι το σημείο που ήταν χτισμένο το παλάτι του Λυκομήδη και που αργότερα οχυρώνονταν οι ντόπιοι για να γλυτώσουν από τις επιθέσεις των πειρατών. Προαιρετική επίσκεψη στο καστρομονάστηρο του Αγίου Γεωργίου, το οποίο χτίστηκε το 960 μ.Χ επί Νικηφόρου Φωκά. Βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του νησιού και απαιτείται περπάτημα 15΄ από τη Χώρα (προτείνουμε χαμηλά παπούτσια διότι ο δρόμος είναι ανηφορικός). Περιδιαβαίνοντας τα στενά καλντερίμια θα συναντήσουμε μικρά εκκλησάκια, όπως του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Τριάδας, ακόμα ένα όμορφο σημείο είναι η πλατεία της Αιώνας Ποίησης, αφιερωμένη στο Βρετανό ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ. Θα επισκεφτούμε (έξοδα ατομικά) το Λαογραφικό μουσείο Φαλτάϊτς με το λίθινο, υπαίθριο θέατρο καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά), που εκτός από τα εκθέματα διαθέτει ειδική αίθουσα αναπαράστασης του παραδοσιακού σκυριανού σπιτιού. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Ατσίτσα, έναν πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό, από τους πιο γραφικούς της Σκύρου. Θα καταλήξουμε στην παραλία Πεύκο για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 31/08/2021: ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ – ΤΥΜΒΟΣ ΡΟΥΠΕΡΤ ΜΠΡΟΥΚ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το νότιο μέρος του νησιού. Κατά την διαδρομή ίσως συναντήσουμε κάποιο κοπάδι από τα πασίγνωστα σκυριανά αλογάκια!! Θα κάνουμε μπάνιο στην παραλία Καλαμίτσας, μία από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού, με αμμουδιά, ομπρέλες και πολλές ταβέρνες. Παραμονή για γεύμα. Συνεχίζουμε στο νότιο κομμάτι του νησιού όπου θα επισκεφτούμε τον τύμβο του φιλέλληνα ποιητή Pούπερτ Mπρουκ. Εδώ ίσως συναντήσουμε κοπάδια από κατσικάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε τον καφέ μας δίπλα στην πισίνα. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/09/2021: ΠΟΥΡΙΑ – ΜΑΓΑΖΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΑΛΤΑΪΝΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά το πρωινό, θα επισκεφτούμε τα Πουριά, το εξώκοσμο τοπίο του αξίζει σίγουρα μια στάση. Το παραθαλάσσιο αρχαίο λατομείο έχει αφήσει ορατά τα σημάδια της λάξευσης του πωρόλιθου. Δίπλα στο λατομείο υπάρχει το εντυπωσιακό υπόσκαφο εκκλησάκι του Aγίου Nικολάου, σκαλισμένο στη γωνία ενός όρθιου βράχου ενώ απέναντι στέκει πάνω στη βραχονησίδα το εκκλησάκι του Aγίου Eρμόλαου και σε πολύ μικρή απόσταση το «πέτρινο μανιτάρι», ένας βραχώδης σχηματισμός που αποτελεί σήμα κατατεθέν του νησιού. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την παραλία Μαγαζιά. Ουσιαστικά είναι η συνέχεια της παραλίας του Μώλου και θεωρείται μία από τις ομορφότερες και πιο δημοφιλείς της Σκύρου. Μετά το μπάνιο μας αναχώρηση και στάση στο οικογενειακό Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής «Τα γλυκά της Φαλταΐνας», για να αγοράσουμε γλυκά κουταλιού με πρωτότυπες γεύσεις. Κατόπιν αναχωρούμε για τη Λιναριά, όπου θα έχουμε γεύμα πριν την επιβίβασή μας στο ferry-boat για Κύμη. Επιστροφή στην Αθήνα και στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

Τιμή Συμμετοχής κατ’ άτομο με ημιδιατροφή, δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και μπύρα, εισ/ρια από και προς Κύμη, φόρος διαμονής

+ 50€ επιβάρυνση για μονόκλινο

    1

    Tour Location