Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΣΙΦΝΟΣ «Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ». ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09/2022 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/09/2022 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
16029
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-16029,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΣΙΦΝΟΣ «Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ». ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09/2022 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/09/2022

ΣΙΦΝΟΣ «Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ». ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09/2022 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/09/2022

345€

άτομο

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/09/2022 ΣΙΦΝΟΣ «Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09/2022: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΣΙΦΝΟΣ  Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο καράβι και μετά από 5,5 ώρες περίπου, άφιξη στο λιμάνι της Σίφνου, τις Καμάρες. Σας προτείνουμε να φοράτε ήδη το μαγιό σας! Γιατί στην παραλία Φάρος θα σταματήσουμε για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο στον Πλατύ Γιαλό. Ελεύθερο δείπνο, διανυκτέρευση. ΔΕΥΤΕΡΑ 19/09/2022: ΚΑΣΤΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ Πρωινό στο ξενοδοχείο και προαιρετικό μπάνιο στην…

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/09/2022

ΣΙΦΝΟΣ «Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09/2022: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΣΙΦΝΟΣ 

Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο καράβι και μετά από 5,5 ώρες περίπου, άφιξη στο λιμάνι της Σίφνου, τις Καμάρες. Σας προτείνουμε να φοράτε ήδη το μαγιό σας! Γιατί στην παραλία Φάρος θα σταματήσουμε για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο στον Πλατύ Γιαλό. Ελεύθερο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/09/2022: ΚΑΣΤΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και προαιρετικό μπάνιο στην παραλία. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για το Κάστρο, από τους ομορφότερους οικισμούς, στον οποίο αξίζει να αφιερώσουμε χρόνο! Στο κέντρο βρίσκεται η λατινική καθεδρική εκκλησία και εκεί κοντά σώζεται ως σήμερα η στήλη με την επιγραφή του Γιαννούλη Ντα Κορώνια από τον 14ο αιώνα. Εκεί κοντά είναι και το Αρχαιολογικό μουσείο με εκθέματα από την προϊστορική μέχρι και τη ρωμαϊκή εποχή. Περπατήστε ανατολικά του κάστρου για να θαυμάσετε το γραφικό ξωκλήσι των «Εφτά Μαρτύρων» πάνω στο βράχο και την άπλετη θέα στο πέλαγος. Παραμονή για γεύμα σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Απολλωνία. Στην πλατεία Ηρώων βρίσκεται το Λαογραφικό Μουσείο της Σίφνου. Πέρα από την βόλτα στο κεντρικό πλακόστρωτο της Απολλωνίας, αξίζει να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της, όπου θα θαυμάσετε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα πάμπολλα μικρά εκκλησάκια που είναι κρυμμένα στα στενά της ανάμεσα σε αυλές σπιτιών, έτσι που πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε αυλή εκκλησίας. Αν κουραστείτε πιείτε κάτι δροσιστικό σε κάποιο καφενεδάκι! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Ελεύθερο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 20/09/2022: ΜΟΝΗ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ – ΚΑΜΑΡΕΣ – ΑΡΤΕΜΩΝΑΣ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για την Μονή Χρυσοπηγής, πολιούχο του νησιού, που δεσπόζει περήφανα επάνω στο σκισμένο βράχο. Είναι δικαίως το πιο φωτογραφημένο σημείο του νησιού και χαρακτηρισμένο, με βασιλικό διάταγμα, ως «τοπίο απείρου κάλλους». Αφού προσκυνήσουμε θα αναχωρήσουμε για τις Καμάρες όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο στην αμμουδερή παραλία. Εάν θέλετε να περπατήσετε μπορείτε να ανεβείτε μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας, σκαρφαλωμένο στα βράχια. Αξίζει να ανέβει κανείς 100 περίπου σκαλιά για να απολαύσει τη θέα. Μετά το μπάνιο μπορείτε να κάνετε βόλτα στον κεντρικό δρόμο και να θαυμάσετε ή να αγοράσετε κεραμικά καθώς η αγγειοπλαστική είναι μία από τις αρχαιότερες τέχνες που εξασκήθηκαν στο νησί. Παραμονή στις Καμάρες για γεύμα. Το παραδοσιακό φαγητό της Σίφνου είναι το Μαστέλο και η Σίφνος είναι η πατρίδα του διάσημου σεφ Νίκου Τσελεμεντέ. Μετά το γεύμα θα αναχωρήσουμε για τον Αρτεμώνα. Παραμονή για καφέ και βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για απογευματινό μπάνιο και βόλτα στον Πλατύ Γιαλό. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/09/2022: ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΒΑΘΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για την Μυκηναϊκή Ακρόπολη στο λόφο του Αγίου Ανδρέα, με την ομώνυμη εκκλησία του 1701. Ακόμα και αν τα αρχαία ευρήματα δεν ανήκουν στα ενδιαφέροντά σας, αξίζει να επισκεφθείτε τον χώρο, καθώς η θέα από το ψηλότερο σημείο του λόφου είναι μαγευτική. Στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου λειτουργεί μουσείο, στο οποίο φιλοξενούνται τα ευρήματα που ανακαλύφθηκαν κατά τις ανασκαφές. Συνεχίζουμε για το Βαθύ. Στον οικισμό και στην παραλία του Βαθιού δεν επιτρέπεται η είσοδος στα αυτοκίνητα. Από ένα σύντομο μονοπάτι θα φτάσουμε στην παραλία περπατώντας. Στη δεξιά πλευρά της παραλίας που είναι ίσως η μεγαλύτερη της Σίφνου, είναι χτισμένη η δισυπόστατη Εκκλησία των Ταξιαρχών και της Ευαγγελίστριας. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Κατόπιν αναχώρηση για τις Καμάρες όπου θα έχουμε χρόνο μέχρι την επιβίβασή μας στο πλοίο. Άφιξη στον Πειραιά και στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 105€

Σημείωση: Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν 36 θέσεων

    1

    Tour Location