Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΣΕΡΒΙΑ Η ΑΓΝΩΣΤΗ - KOTSIRIS TRAVEL
fade
14507
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-14507,cookies-not-set,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΣΕΡΒΙΑ Η ΑΓΝΩΣΤΗ

ΣΕΡΒΙΑ Η ΑΓΝΩΣΤΗ

0€

άτομο

ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/12/2019    ΣΕΡΒΙΑ Η ΑΓΝΩΣΤΗ Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης. Διαφέρει από τους κλασικούς τουριστικούς προορισμούς αλλά δεν της λείπει τίποτα. Αν και με άρωμα Βαλκανίων «μυρίζει» Ευρώπη, μα πάνω από όλα, ζεστή σερβική φιλοξενία! ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12/2019: ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ Αναχώρηση το πρωί με προορισμό την κεντρική Σερβία (Κραγκούγιεβατς). Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12/2019: ΣΤΟΥΝΤΕΝΙΤΣΑ – ΖΙΤΣΑ – ΚΡΑΛΙΕΒΟ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ Αναχώρηση για την κοιλάδα των Βασιλέων…

ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/12/2019   

ΣΕΡΒΙΑ Η ΑΓΝΩΣΤΗ

Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης. Διαφέρει από τους κλασικούς τουριστικούς προορισμούς αλλά δεν της λείπει τίποτα. Αν και με άρωμα Βαλκανίων «μυρίζει» Ευρώπη, μα πάνω από όλα, ζεστή σερβική φιλοξενία! ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12/2019: ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ

Αναχώρηση το πρωί με προορισμό την κεντρική Σερβία (Κραγκούγιεβατς). Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12/2019: ΣΤΟΥΝΤΕΝΙΤΣΑ – ΖΙΤΣΑ – ΚΡΑΛΙΕΒΟΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ

Αναχώρηση για την κοιλάδα των Βασιλέων στη ΝΔ Σερβία, διασχίζοντας τον μεγάλο  δρυμό της  χώρας. Επίσκεψη των 2 εμβληματικών μοναστηριών της Βυζαντινής Σερβίας (12ος-13ος αιώνας) που συνδέονται με την ίδρυση του Μεσαιωνικού Σερβικού Βασιλείου και της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας του. Το τοπίο είναι μοναδικό και οι καστροπολιτείες που σώζονται εντυπωσιακές. Οι τοιχογραφίες τους συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα της Βυζαντινής ζωγραφικής της εποχής. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ΟΥΝΕΣΚΟ συμπεριέλαβε τη Στουντένιτσα και την Ζίτσα στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς. Συνεχίζοντας επισκεπτόμαστε το Κράλιεβο (πόλη των βασιλέων) που πήρε το όνομά του το 1882 όταν η Σερβία ανακηρύχθηκε ανεξάρτητο Βασίλειο και ο Μίλαν Ομπράντοβιτς, πρώτος βασιλιάς της σύγχρονης εποχής  στέφθηκε στο γειτονικό μοναστήρι της Ζίτσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12/2019: ΜΑΝΑΣΙΓΙΑ – ΡΑΒΑΝΙΤΣΑ

Αναχώρηση για τις μοναστικές πολιτείες της κοιλάδας του Μοράβα (Μανάσιγια και Ραβάνιτσα).   Πρόκειται για καστρομονάστηρα που περιβάλλονται από εντυπωσιακά τείχη με πύργους. Κτισμένα στα τέλη του 14ου και στις αρχές του 15ου αιώνα και αποτελούν την κορυφαία έκφραση της Σχολής του Μοράβα και το κύκνειο άσμα της Βυζαντινής τέχνης στη Σερβία. Γεύμα και ξεκούραση στο Despotovac, Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και έξοδος για να γνωρίσουμε την πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση

ΤΡΙΤΗ 24/12/2019: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για το Βελιγράδι. Ημέρα αφιερωμένη στην εξερεύνηση της πρωτεύουσας της Σερβίας. Πανοραμικός γύρος του κέντρου με το πούλμαν ( Κοινοβούλιο, Μητρόπολη, Βασιλικό Ανάκτορο). Επίσκεψη της εκκλησίας του Αγ. Σάββα και του Φρουρίου Καλεμεγκντάν, απ’όπου απολαμβάνει κανείς πανοραμική θέα της πόλης και της συμβολής των ποταμών Σάββα και Δούναβη. Δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε και τον πύργο της Φυλακής του Ρήγα και των συντρόφων του. Βόλτα στον πεζόδρομο Κνεζ Μιχαίλοβα, κεντρική αρτηρία του ιστορικού κέντρου. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. Hotel 4* κεντρικό.

Το βράδυ προτείνουμε έξοδο και ένα ζεστό ρόφημα  με ζωντανή, αυθεντική φολκλορική μουσική, στην ξακουστή Skadarlija της πόλης. Με έναν περίπατο και μια ζεστή σοκολάτα στον γραφικό πεζόδρομο, κλείνουμε τη βραδιά. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/12/2019: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ – ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αναχώρηση προς την περιοχή της Βοιβοντίνα, βόρεια του Βελιγραδίου. Άφιξη στην πρωτεύουσά της, Νόβι Σαντ, δεύτερη πόλη σε πληθυσμό της Σερβίας, με άψογα διατηρημένο ιστορικό κέντρο.  Επίσκεψη του εντυπωσιακού Φρουρίου Πετροβαραντίν, κτισμένου από αυστριακούς μηχανικούς πάνω σε λόφο στη δεξιά όχθη του Δούναβη. Συνεχίζουμε προς την κοιλάδα της Φρούσκα Γκόρα, ένα από τα εθνικά πάρκα της χώρας και γνωστή οινοπαραγωγό περιοχή. Επίσκεψη του μοναστηριού Κρούσεντολ (16ος αιώνας) και της μπαρόκ πόλης Σρέμσκι Κάρλοβτσι.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βελιγράδι. (Χριστουγεννιάτικο δείπνο)

ΠΕΜΠΤΗ 26/12/2019: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΣΜΕΝΤΕΡΟΒΟ – ΝΙΣ

Αναχώρηση για το φρούριο Σμεντέροβο στα ανατολικά του Βελιγραδίου (15ος αιώνας). Η πτώση του στα χέρια των Οθωμανών το 1459 σηματοδοτεί το τέλος του μεσαιωνικού Σερβικού Βασιλείου. Συνεχίζοντας επισκεπτόμαστε την γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, την Ναϊσό. Βλέπουμε το  κάστρο τον Νισάβα ποταμό και την παλιά πόλη όπου ξεκουραζόμαστε και δειπνούμε. Το εμπορικό κέντρο της Ναϊσού σφύζει από ζωή. Αξίζει ένα ζεστό ρόφημα και ένας περίπατος στην στον πεζόδρομο με τα πολυκαταστήματα και την πολυσύχναστη  υπόγεια στοά. Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση. Hotel   4*.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/12/2019: ΒΡΑΝΙΕ – ΑΘΗΝΑ

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για τα σύνορα και την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις κατά τη διαδρομή. Βραδινή άφιξη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την εκδρομή απαιτείται ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο σε ισχύ.

(Μονόκλινα περιορισμένα. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής  του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου: Ξενοδοχείο 3*: 1,50€, ξενοδοχείο 4*: 3€, ξενοδοχείο 5*: 4€ και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο.