Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ – ΖΑΧΛΩΡΟΥ - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ. ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2023 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
16979
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-16979,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ – ΖΑΧΛΩΡΟΥ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ. ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2023

ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ – ΖΑΧΛΩΡΟΥ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ. ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2023

20€

άτομο

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2023      ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ – ΖΑΧΛΩΡΟΥ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ Αναχώρηση με στάση καθοδόν για την Μονή Αγίας Λαύρας, πασίγνωστη για την προσφορά της στην έναρξη της Ελληνικής επανάστασης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε ένα ξεχωριστό μνημείο, τον Τόπο Θυσίας, εκεί όπου οδηγήθηκαν και εκτελέστηκαν το 1943, όλοι οι άνδρες από 14 ετών και πάνω. Θα συνεχίσουμε για την Ζαχλωρού, ένα χωριουδάκι-κόσμημα, χτισμένο στα βάθη ενός καταπράσινου φαραγγιού. Τρεις ταινίες έχουν γυριστεί σε αυτό το χωριό, «ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας», η «Γκόλφω» αλλά και η «Αστέρω». Παραμονή για γεύμα….

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2023     

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ – ΖΑΧΛΩΡΟΥ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

Αναχώρηση με στάση καθοδόν για την Μονή Αγίας Λαύρας, πασίγνωστη για την προσφορά της στην έναρξη της Ελληνικής επανάστασης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε ένα ξεχωριστό μνημείο, τον Τόπο Θυσίας, εκεί όπου οδηγήθηκαν και εκτελέστηκαν το 1943, όλοι οι άνδρες από 14 ετών και πάνω. Θα συνεχίσουμε για την Ζαχλωρού, ένα χωριουδάκι-κόσμημα, χτισμένο στα βάθη ενός καταπράσινου φαραγγιού. Τρεις ταινίες έχουν γυριστεί σε αυτό το χωριό, «ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας», η «Γκόλφω» αλλά και η «Αστέρω». Παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα θα κάνουμε στάση στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου για να προσκυνήσουμε και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα με στάση καθοδόν.

Σημείωση: η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν 36 θέσεων

    1

    Tour Location