Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΗΓΑΔΑ – ΚΑΤΩ ΜΕΛΠΕΙΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2022 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2022 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
16392
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-16392,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΗΓΑΔΑ – ΚΑΤΩ ΜΕΛΠΕΙΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2022 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2022

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΗΓΑΔΑ – ΚΑΤΩ ΜΕΛΠΕΙΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2022 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2022

0€

άτομο

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2022 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2022 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΗΓΑΔΑ – ΚΑΤΩ ΜΕΛΠΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2022: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Αναχώρηση για Πελοπόννησο με στάση καθοδόν. Συνεχίζουμε για τις Βάσσες της Φιγαλείας, όπου θα επισκεφτούμε τον επιβλητικό ναό του Επικούριου Απόλλωνα (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια άφιξη στην Ανδρίτσαινα. Η γραφική πλατεία της είναι σκεπασμένη με πλατάνια και απέναντί της βρίσκεται η «Τρανή Βρύση», χτισμένη το 1724. Προαιρετική επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο και παραμονή για γεύμα. Κατόπιν αναχώρηση για την Κυπαρισσία όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και…

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2022 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2022

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΗΓΑΔΑ – ΚΑΤΩ ΜΕΛΠΕΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2022: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Αναχώρηση για Πελοπόννησο με στάση καθοδόν. Συνεχίζουμε για τις Βάσσες της Φιγαλείας, όπου θα επισκεφτούμε τον επιβλητικό ναό του Επικούριου Απόλλωνα (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια άφιξη στην Ανδρίτσαινα. Η γραφική πλατεία της είναι σκεπασμένη με πλατάνια και απέναντί της βρίσκεται η «Τρανή Βρύση», χτισμένη το 1724. Προαιρετική επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο και παραμονή για γεύμα. Κατόπιν αναχώρηση για την Κυπαρισσία όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Το βράδυ θα γιορτάσουμε το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με εορταστικό δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/12/2022: ΡΑΜΜΟΒΟΥΝΙ  – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΗΔΗΜΑ – ΠΗΓΑΔΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα. Στο ύψος του χωριού Βασιλικό θα παρεκκλίνουμε από το δρόμο μας 3 χλμ. για να επισκεφτούμε την τοποθεσία Ραμμοβούνι. Εκεί, κάτω από ένα δέντρο, γεννήθηκε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Σήμερα στο σημείο αυτό υπάρχει μνημείο προς τιμήν του ενώ σε κοντινή απόσταση σώζεται ο Βυζαντινός ναός του Αγίου Στεφάνου. Στην Καλαμάτα θα πιούμε τον καφέ μας και θα περιηγηθούμε στην πόλη. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Πήδημα, ένα μέρος απέραντης φυσικής ομορφιάς με πολύ πράσινο και τρεχούμενα νερά. Θα κάνουμε βόλτα στο χωριό, θα δούμε τις πηγές και θα γευματίσουμε στην περιοχή. Επόμενη στάση στη θέση Πηγάδα Μελιγαλά, όπου γράφτηκε μια από τις μελανότερες σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Επιστροφή στην Κυπαρισσία. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2022: ΚΑΤΩ ΜΕΛΠΕΙΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Κάτω Μέλπεια, το ομορφότερο χωριό της Άνω Μεσσηνίας. Πλατάνια, βρύσες, παραδοσιακά ταβερνάκια, πέτρινα γεφύρια και από ψηλά το φράγκικο κάστρο συνθέτουν ένα τοπίο παραμυθένιας ομορφιάς. Το πρώτο πλατανόδασος που θα συναντήσουμε είναι των πηγών Μπουρνιά, δίπλα την ταβέρνα «Πέστροφες», ενώ δίπλα οι προπολεμικές βρύσες τρέχουν νερό ασταμάτητα. Στο άλλο άκρο του χωριού και κάτω από το φαράγγι της Λαγκάδας, που έχει χαρακτηρισθεί από τα καλύτερα της Ελλάδας, βρίσκεται το πλατανόδασος των πηγών Κουμπέ. Τοπίο ειδυλλιακό! Θα πιούμε το καφεδάκι μας στην πλατεία και θα κάνουμε βόλτα στον Κουμπέ. Αν μας αρέσει πολύ θα μείνουμε και για γεύμα καθώς η περιοχή πέρα από τις φυσικές ομορφιές φημίζεται και για την ιχθυοκαλλιέργεια πέστροφας! Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα και με στάση καθοδόν θα επιστρέψουμε στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

Σημείωση: Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν 36 θέσεων

Τιμή Συμμετοχής: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ 15-20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

    1

    Tour Location