Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ. ΠΕΜΠΤΗ 10/11 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2022 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
16346
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-16346,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ. ΠΕΜΠΤΗ 10/11 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2022

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ. ΠΕΜΠΤΗ 10/11 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2022

180€

άτομο

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ          ΠΕΜΠΤΗ 10/11 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2022 ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 10/11/2022: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ Αναχώρηση το πρωί, με στάση καθοδόν, για Καλαμπάκα όπου θα σταματήσουμε για γεύμα. Συνεχίζουμε για την Καστοριά όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11/2022: «ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ» – ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ – ΝΤΟΛΤΣΟ Η 11η Νοεμβρίου είναι ημέρα του πολιούχου της Καστοριάς Αγίου Μηνά και επέτειος απελευθέρωσης της πόλης από τους Οθωμανούς. Μετά το πρωινό μπορείτε (προαιρετικά) να παρακολουθήσετε την δοξολογία στον…

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ         

ΠΕΜΠΤΗ 10/11 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2022

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ

ΠΕΜΠΤΗ 10/11/2022: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αναχώρηση το πρωί, με στάση καθοδόν, για Καλαμπάκα όπου θα σταματήσουμε για γεύμα. Συνεχίζουμε για την Καστοριά όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11/2022: «ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ» – ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ – ΝΤΟΛΤΣΟ

Η 11η Νοεμβρίου είναι ημέρα του πολιούχου της Καστοριάς Αγίου Μηνά και επέτειος απελευθέρωσης της πόλης από τους Οθωμανούς. Μετά το πρωινό μπορείτε (προαιρετικά) να παρακολουθήσετε την δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για το Δισπηλιό όπου βρίσκεται ο Λιμναίος Οικισμός (έξοδα ατομικά). Στο αρχαιολογικό πάρκο έχει δημιουργηθεί μία πιστή αναπαράσταση ενός προϊστορικού λιμναίου οικισμού με οκτώ καλύβες φυσικού μεγέθους, πλάι στη λίμνη. Συνεχίζουμε για το Μαυροχώρι όπου θα επισκεφτούμε (έξοδα ατομικά) το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Λαογραφίας και Προϊστορίας. Εντυπωσιακή είναι η αναπαράσταση του παραδοσιακού γάμου με τα κέρινα ομοιώματα του γαμπρού, της νύφης, του παπά αλλά και οι κέρινες μορφές των προϊστορικών ανθρώπων. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Καστοριά και συγκεκριμένα στις πιο παλιές συνοικίες της πόλης, το Απόζαρι και το Ντολτσό. Αξίζει να επισκεφτείτε το μουσείο Μακεδονικού Αγώνα (έξοδα ατομικά) που φιλοξενείται σε παραδοσιακή οικία μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής. Στην πλατεία Ντολτσό θα έχουμε το γεύμα μας και αργότερα μια βόλτα κατά μήκος της Λίμνης θα μας μαγέψει έτσι όπως καθρεφτίζονται οι οξιές, τα πλατάνια και οι κορυφές από τα βουνά πάνω στη γυάλινη επιφάνειά της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11/2022: ΕΝΥΔΡΕΙΟ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε το Ενυδρείο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος» (έξοδα ατομικά), το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. Συνεχίζουμε για τις Πρέσπες, τα «υγρά» σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία και τη FYROM. Οι ερωδιοί, οι κορμοράνοι αλλά και σπάνια είδη πελεκάνων θα σας συναρπάσουν. Στη Μικρή Πρέσπα βρίσκονται δύο νησάκια, ο Άγιος Αχίλλειος, τον οποίο θα προσεγγίσουμε μέσω πλωτής πεζογέφυρας, και το Βιδρονήσι ή Βιτρινέτσι. Στον οικισμό Ψαράδες με τις πολλές ψαροταβέρνες θα γευματίσουμε. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τον Άγιο Γερμανό, στάση για καφέ στην πρωτεύουσα των Πρεσπών. Εδώ υπάρχουν καταστήματα που πωλούν τοπικά προϊόντα και φυσικά θα αγοράσετε φασόλια όλων των ειδών. Περπατώντας περίπου δέκα λεπτά, στην άκρη του χωριού, υπάρχει ο παραδοσιακός Νερόμυλος του Αγίου Γερμανού Πρεσπών, ο οποίος κέρδισε το βραβείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Πολιτιστική Κληρονομιά και είναι ο μοναδικός στην περιοχή που έχει αποκατασταθεί πλήρως. Κατόπιν θα επιστρέψουμε στην Καστοριά, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2022: ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τη Μονή Μαυριώτισσας και στη συνέχεια το Σπήλαιο Δράκου (έξοδα ατομικά) όπου θα θαυμάσουμε έναν εντυπωσιακό πλούτο από σταλακτίτες και σταλαγμίτες, υπόγειες λίμνες, γέφυρες και σήραγγες. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα, με στάση για γεύμα στα Τρίκαλα και στάση καθοδόν για καφέ.

Τιμή  Συμμετοχής: 180€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ.

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 235€

    1

    Tour Location