Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΛΙΜΕΝΙ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΩΝΗΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/09 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/09/2022 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
16255
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-16255,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΛΙΜΕΝΙ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΩΝΗΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/09 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/09/2022

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΛΙΜΕΝΙ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΩΝΗΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 10/09 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/09/2022

198€

άτομο

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/09 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/09/2022 ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΛΙΜΕΝΙ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΩΝΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/09/2022: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Αναχώρηση το πρωί για Πελοπόννησο με σύντομη στάση καθοδόν. Άφιξη σε ένα όμορφο και ιδιαίτερο χωριό της Μεσσηνίας, τον Άγιο Φλώρο. Στο κέντρο του χωριού θα δούμε τον αιωνόβιο πλάτανο εντυπωσιακών διαστάσεων, που συνδέεται με σοβαρά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην περιοχή και ακριβώς απέναντι θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Φλώρου και Λαύρου. Θα περπατήσουμε στις όχθες του ποταμού Παμίσου και θα απολαύσουμε…

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/09 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/09/2022

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΤΟΥΠΑ – ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΛΙΜΕΝΙ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΩΝΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/09/2022: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αναχώρηση το πρωί για Πελοπόννησο με σύντομη στάση καθοδόν. Άφιξη σε ένα όμορφο και ιδιαίτερο χωριό της Μεσσηνίας, τον Άγιο Φλώρο. Στο κέντρο του χωριού θα δούμε τον αιωνόβιο πλάτανο εντυπωσιακών διαστάσεων, που συνδέεται με σοβαρά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην περιοχή και ακριβώς απέναντι θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Φλώρου και Λαύρου. Θα περπατήσουμε στις όχθες του ποταμού Παμίσου και θα απολαύσουμε τον καφέ ή το γλυκό μας στο εξοχικό κέντρο που βρίσκεται εκεί, σε ένα καταπράσινο τοπίο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την παραλία Καλαμάτας όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/09/2022: ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ – ΛΙΜΕΝΙ  

Πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Καρδαμύλη. Θα κάνουμε στάση για καφέ στην παραλία ή βόλτα στον κεντρικό δρόμο με τις πέτρινες κατοικίες που κλέβουν τις εντυπώσεις. Μια βόλτα με τα πόδια στην Παλιά Καρδαμύλη θα σας γυρίσει στο παρελθόν της περιοχής. Ο περίτεχνος ναός του Αγίου Σπυρίδωνα με την καμπάνα του να αποτελεί λάφυρο πειρατών, τα πυργόσπιτα και οι κατοικίες των Μούρτζινων και άλλων οικογενειών και τα διάσπαρτα στους γύρω λόφους εκκλησάκια μοιάζουν να βγήκαν από ασπρόμαυρες γκραβούρες παλαιότερων αιώνων! Αφήνουμε τους ήρεμους ρυθμούς της Καρδαμύλης και συνεχίζουμε για την Στούπα, πανέμορφη και ακατέργαστη, με αυξημένο τουριστικό ρεύμα. Σας προτείνουμε την παραλία Καλογριάς για το μπάνιο σας, η οποία είναι οργανωμένη με υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά. Η Καλογριά είναι γνωστή και για έναν ακόμη λόγο. Εδώ γνωρίστηκαν και έζησαν το 1917 ο Νίκος Καζαντζάκης και ο Νίκος Ζορμπάς, μάλιστα τα σπιτάκια που διέμεναν υπάρχουν ακόμη στη δεξιά πλευρά της παραλίας, πάνω από τα βράχια. Αφού απολαύσουμε το μπάνιο και το γεύμα μας θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο Λιμένι με τα πέτρινα σπίτια πάνω στο νερό. Φτάνοντας, θα θαυμάσουμε το Παλάτι του Πετρόμπεη με τον τετραώροφο Πύργο του που μαρτυρά την αίγλη της εποχής. Στάση για καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/09/2022: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε λίγο χρόνο στην πόλη της Καλαμάτας. Κατόπιν περνώντας από Πεταλίδι και Άγιο Ανδρέα θα φτάσουμε στην Κορώνη όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή με στάση στην Μεγαλόπολη στην Αθήνα στα ίδια που επιβιβαστήκαμε.

Σημείωση: Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν 36 θέσεων

Τιμή  Συμμετοχής: 198€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ.

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: + 67€  

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ 15-20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

    1

    Tour Location