Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ – ΓΙΑΛΟΒΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
17170
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-17170,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ – ΓΙΑΛΟΒΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ – ΓΙΑΛΟΒΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

165€

άτομο

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ – ΓΙΑΛΟΒΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03/2024: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ «ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ»  – ΠΥΛΟΣ Αναχώρηση το πρωί, στάση καθοδόν για καφέ και συνεχίζουμε για την Καλαμάτα. Στο ιστορικό κέντρο της πόλης βρίσκεται ο Ναός της Υπαπαντής του Σωτήρος, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα. Δίπλα βρίσκεται το πρώτο γυναικείο μοναστήρι στη Μητρόπολη Μεσσηνίας με ιστορία μεγαλύτερη των 200 ετών και είναι αυτό της Μονής Καλογραιών. Στην πλατεία 23ης Μαρτίου, βρίσκεται ο Ι. Ναός Αγίων Αποστόλων, ο…

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ – ΓΙΑΛΟΒΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03/2024: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ «ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ»  – ΠΥΛΟΣ

Αναχώρηση το πρωί, στάση καθοδόν για καφέ και συνεχίζουμε για την Καλαμάτα. Στο ιστορικό κέντρο της πόλης βρίσκεται ο Ναός της Υπαπαντής του Σωτήρος, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα. Δίπλα βρίσκεται το πρώτο γυναικείο μοναστήρι στη Μητρόπολη Μεσσηνίας με ιστορία μεγαλύτερη των 200 ετών και είναι αυτό της Μονής Καλογραιών. Στην πλατεία 23ης Μαρτίου, βρίσκεται ο Ι. Ναός Αγίων Αποστόλων, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία αφού εκεί πραγματοποιήθηκε, στις 23 Μαρτίου 1821, η δοξολογία για την απελευθέρωση της Καλαμάτας. Θα γευματίσουμε και θα παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις που ξεκινούν το μεσημέρι με δοξολογία στον Ναό των Αγίων Αποστόλων, ακολουθεί η αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Καλαμάτας και η παρέλαση μαθητών και οπλαρχηγών. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την Πύλο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/03/2024: ΝΙΟΚΑΣΤΡΟ ΠΥΛΟΥ – ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ – ΓΙΑΛΟΒΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΓΡΑΠΑ

Αφού πάρουμε πρωινό, ξεκινάμε την περιήγησή μας. Πρώτα θα επισκεφτούμε το Νιόκαστρο (έξοδα ατομικά), ένα από τα καλύτερα διατηρημένα κάστρα της Ελλάδας, που άρχισε να κτίζεται από τους Οθωμανούς το 1573 λίγο μετά την ήττα τους στη ναυμαχία της Ναυπάκτου. Ονομάστηκε Νιόκαστρο, για να διαχωρίζεται από το Παλαιόκαστρο, που ήταν δημιούργημα των Φράγκων. Θα επισκεφτούμε το νέο αρχαιολογικό μουσείο  και τα δύο μουσεία εναλίων αρχαιοτήτων (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, το ανάκτορο του Νέστορα (έξοδα ατομικά). Το μεσημέρι θα κάνουμε στάση για γεύμα στον γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό Γιάλοβα. Η Λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας (λίμνη Διβάρη) θεωρείται από τους σημαντικότερος υδροβιότοπους της Ευρώπης, καθώς αποτελεί το νοτιότερο μεταναστευτικό σταθμό των αποδημητικών πουλιών των Βαλκανίων από και προς την Αφρική. Μετά το γεύμα μας θα επισκεφτούμε το Ιερό προσκύνημα Ζωοδόχου Πηγής στη Σγράπα. Αφού προσκυνήσουμε επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/03/2024: ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 

Μετά το πρωινό θα παραμείνουμε στην Πύλο για να παρακολουθήσουμε την παρέλαση. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την Μεθώνη όπου θα κάνουμε στάση και θα συνεχίσουμε για την Κορώνη όπου θα περιηγηθούμε στο κάστρο της με τα ερειπωμένα σπίτια, το ναό της Αγιά-Σοφιάς του 12ου αιώνα, το ναό του Αγίου Χαραλάμπους (Σαν Ρόκο) και την εκκλησιά της Παναγιάς της Ελεήστρας, προστάτιδα της Κορώνης. Παραμονή για γεύμα στην περιοχή και επιστροφή στην Αθήνα με στάση καθοδόν.

Τιμή Συμμετοχής: 165,00€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Τιμή για μονόκλινο: 230,00€

Περιλαμβάνεται : η μεταφορά με το πούλμαν, 2 πρωινά σε μπουφέ, συνοδός του γραφείου μας, Φπα

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής 3€ το δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση

 ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ KARALIS CITY HOTEL 3*** ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

    1

    Tour Location