Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/12/2021 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 02/01/2022 – KOTSIRIS TRAVEL
fade
15744
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-15744,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/12/2021 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 02/01/2022

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/12/2021 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 02/01/2022

0€

άτομο

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/12/2021 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 02/01/2022 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/12/2021: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – «ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ» – ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Αναχώρηση το πρωί για Πελοπόννησο, στάση καθοδόν για καφέ και συνεχίζουμε για το Διακοπτό, όπου θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό. Μια μοναδική διαδρομή περίπου μιας ώρας που περνά μέσα στο φαράγγι πλάι στο Βουραϊκό, ενώ το ποτάμι δημιουργεί μικρούς και μεγάλους καταρράκτες. Περνά από 49 γέφυρες και στοές λαξεμένες στον βράχο με μικρά ανοίγματα, μέσα από τα οποία φαίνονται σπηλιές αλλά και απίστευτοι σταλαγμίτες που έχουν δημιουργήσει ολόκληρες παραστάσεις, όπως αυτή στη…

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/12/2021 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 02/01/2022

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/12/2021: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – «ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ» – ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Αναχώρηση το πρωί για Πελοπόννησο, στάση καθοδόν για καφέ και συνεχίζουμε για το Διακοπτό, όπου θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό. Μια μοναδική διαδρομή περίπου μιας ώρας που περνά μέσα στο φαράγγι πλάι στο Βουραϊκό, ενώ το ποτάμι δημιουργεί μικρούς και μεγάλους καταρράκτες. Περνά από 49 γέφυρες και στοές λαξεμένες στον βράχο με μικρά ανοίγματα, μέσα από τα οποία φαίνονται σπηλιές αλλά και απίστευτοι σταλαγμίτες που έχουν δημιουργήσει ολόκληρες παραστάσεις, όπως αυτή στη θέση Δικαστήρια. Άφιξη στα Καλάβρυτα και επίσκεψη στην ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας, παραμονή για γεύμα και κατόπιν τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος στην πόλη για βόλτα στον κεντρικό δρόμο με τα τοπικά καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα, τα ζεστά καφέ, το Δημοτικό Μουσείο, τις προτομές καπεταναίων και την κεντρική εκκλησία. Στο τέλος του κεντρικού δρόμου βρίσκεται μία ακόμη ιστορική πλατεία με τον πλάτανο των Τριών Γερόντων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου θα γιορτάσουμε την άφιξη του νέου χρόνου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/01/2022: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ – ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Ένα από τα πιο σύγχρονα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας και ίσως το ομορφότερο αφού συνδυάζει την ομορφιά του ελατοδάσους μέσα από το οποίο περνούν οι περισσότερες πίστες. Παραμονή για καφέ ή εναλλακτικά όποιος επιθυμεί μπορεί να ανέβει με τον αναβατήρα ως το μεσαίο επίπεδο και να θαυμάσει την καταπληκτική θέα (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Σπήλαιο των Λιμνών Καστριάς (έξοδα ατομικά). Αντίθετα από ό,τι συμβαίνει σε άλλα σπήλαια, κατά την περιήγησή σας στο σπήλαιο αυτό δεν θα κρυώσετε! Οι αλλεπάλληλες κλιμακωτές λίμνες του σε τρία επίπεδα παραμένουν εντυπωσιακές όπως και οι σχηματισμοί των ωραία φωτισμένων σταλακτιτών και σταλαγμιτών που μοιάζουν με πολυελαίους. Μετά την ξενάγηση θα αναχωρήσουμε για το Πλανητέρο, χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από το πανέμορφο πλατανοδάσος των πηγών του Αροάνιου ποταμού. Θα δούμε τα υπεραινώβια πλατάνια, τις νεροτριβές, τον αναστηλωμένο παραδοσιακό νερόμυλο και τις πηγές του Αροάνιου ποταμού με τα νερά που αναβλύζουν μέσα από τα βράχια. Παραμονή για γεύμα. Αξίζει να δοκιμάσετε πέστροφα στις ταβέρνες που λειτουργούν γύρω από τις πηγές και έχουν δικά τους ιχθυοτροφεία. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος στα Καλάβρυτα, μην παραλείψετε να αγοράσετε μαρμελάδα τριαντάφυλλο και λικέρ ροδοζάχαρη, όλα τοπικής παραγωγής. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/01/2022: ΖΑΧΛΩΡΟΥ – ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε ένα ξεχωριστό μνημείο, 500 μέτρα από το κέντρο των Καλαβρύτων, τον Τόπο Θυσίας. Σήμερα βρίσκεται εκεί ένας μεγάλος Σταυρός και στις στήλες που περιβάλλουν τον κεντρικό χώρο αναγράφονται τα ονόματα των οικογενειών των Εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την Ζαχλωρού. Ένα χωριουδάκι-κόσμημα, χτισμένο στα βάθη ενός καταπράσινου φαραγγιού. Τρεις ταινίες έχουν γυριστεί σε αυτό το χωριό, «ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας», η «Γκόλφω» αλλά και η «Αστέρω». Παραμονή για καφέ και βόλτα. Κατόπιν αναχώρηση και στάση στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου, χτισμένη σε ένα εντυπωσιακό τοπίο στην είσοδο μιας φυσικής σπηλιάς. Η Μονή διαθέτει μεγάλο πλούτο κειμηλίων, μεταξύ των οποίων εξαιρετική θέση κατέχει η εικόνα της Παναγίας που φιλοτέχνησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς. Κατόπιν αναχωρούμε για την Αρχαία Κόρινθο, με τον λιθόστρωτο πεζόδρομο όπου θα σταματήσουμε για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στην Αθήνα, στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

Τιμή Συμμετοχής: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ 15-20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 

    1

    Tour Location