Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ – ΤΑΦΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3 έως  ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3/2023 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
16517
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-16517,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ – ΤΑΦΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3 έως  ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3/2023

ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ – ΤΑΦΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3 έως  ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3/2023

0€

άτομο

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3 έως  ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3/2023 ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ – ΤΑΦΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/03/2023: ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ – ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΒΗ – ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ – ΚΑΒΑΛΑ Αναχώρηση το πρωί και με στάση καθοδόν άφιξη στον Πλαταμώνα όπου θα σταματήσουμε για γεύμα. Κατόπιν αναχώρηση και στάση στην λίμνη Μικρή Βόλβη, όπου θα δούμε πάπιες, χήνες, χελώνες αλλά και πλήθος πτηνών που χρησιμοποιούν τη λίμνη ως ενδιάμεσο σταθμό στα ταξίδια τους. Θα πιούμε τον καφέ μας στην Ασπροβάλτα και θα καταλήξουμε στην Καβάλα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση. ΣΑΒΒΑΤΟ 25/03/2023:…

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3 έως  ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3/2023

ΚΑΒΑΛΑ – ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ – ΤΑΦΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/03/2023: ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ – ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΒΗ – ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Αναχώρηση το πρωί και με στάση καθοδόν άφιξη στον Πλαταμώνα όπου θα σταματήσουμε για γεύμα. Κατόπιν αναχώρηση και στάση στην λίμνη Μικρή Βόλβη, όπου θα δούμε πάπιες, χήνες, χελώνες αλλά και πλήθος πτηνών που χρησιμοποιούν τη λίμνη ως ενδιάμεσο σταθμό στα ταξίδια τους. Θα πιούμε τον καφέ μας στην Ασπροβάλτα και θα καταλήξουμε στην Καβάλα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/03/2023: ΠΑΡΕΛΑΣΗ – ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ

Πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο. Θα παραμείνουμε στην πόλη της Καβάλας για τις επετειακές εκδηλώσεις οι οποίες ξεκινάνε με επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης. Ολοκληρώνονται με την παρέλαση μαθητών και τμημάτων Στρατού στην παραλιακή λεωφόρο.

Επιβάλλεται μια βόλτα στο Κάστρο, παίρνοντας το τρενάκι του δήμου (έξοδα ατομικά). Εδώ θα δούμε  τον κεντρικό κυκλικό πύργο και την μοναδική θέα της πόλης που προσφέρει η οροφή του. Την αποθήκη πυρομαχικών και τροφίμων, που αργότερα μετατράπηκε σε φυλακή. Το φυλάκιο και τη δεξαμενή νερού. Θα συνεχίσουμε την βόλτα μας στα δρομάκια της Παλιάς Πόλης, θα περάσουμε από το Ιμαρέτ και την αυλή του Μεχμέτ Αλή και θα συναντήσουμε πολλά γραφικά εστιατόρια με ψάρι και κάθε είδους θαλασσινά που αφθονούν στην περιοχή. Εναλλακτικά μπορείτε να κατηφορίσετε στο λιμάνι για γεύμα. Το απόγευμα θα μεταβούμε στη Νέα Καρβάλη όπου δεσπόζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Γρηγορίου του Ναζιανζηνού, όπου φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου σε χρυσή λάρνακα. Θα πιούμε το καφεδάκι μας και θα αγοράσουμε τους περίφημους κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/03/2023: ΣΟΥΡΩΤΗ, ΤΑΦΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τη Σουρωτή, 28 περίπου χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη. Ο Γέροντας Παΐσιος κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από το Ναό του Αγίου Αρσενίου. Παραμονή για να προσκυνήσουμε στον τάφο του Αγίου (η είσοδος στο Ησυχαστήριο δεν επιτρέπεται στις γυναίκες που φορούν παντελόνια, κοντές φούστες, αμάνικα και εξώπλατα. Οι γυναίκες να φορούν φούστα φαρδιά και μακριά, κάτω από το γόνατο. Το Ησυχαστήριο δεν δίνει φούστες, μαντήλια ή οτιδήποτε άλλο. Δεν επιτρέπεται και η είσοδος στους άνδρες που φορούν κοντά παντελόνια και αμάνικα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά). Κατόπιν θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις.

(Μονόκλινα περιορισμένα. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής  του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου: Ξενοδοχείο 3*: 1,50€, ξενοδοχείο 4*: 3€, ξενοδοχείο 5*: 4€ και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο

    1

    Tour Location