Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΒΙΛΙΑ – ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ. ΣΑΒΒΑΤΟ 17/06/2023 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
16684
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-16684,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,cookies-not-set
KOTSIRIS TRAVEL / ΒΙΛΙΑ – ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ. ΣΑΒΒΑΤΟ 17/06/2023

ΒΙΛΙΑ – ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ. ΣΑΒΒΑΤΟ 17/06/2023

18€

άτομο

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/06/2023 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΙΛΙΑ – ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ Αναχώρηση το πρωί και περνώντας από Οινόη θα φτάσουμε στα Βίλια όπου θα σταματήσουμε για καφέ. Στην πλατεία θα δούμε την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, έργο του Γερμανού αρχιτέκτονα Τσίλερ, το εκκλησάκι των Ταξιαρχών και το άγαλμα της Έλλης Λαμπέτη, που καταγόταν από τα Βίλια.  Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Πόρτο Γερμενό όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο και το γεύμα μας. Θα επιστρέψουμε παραλιακά από Ψάθα, Μέγαρα, στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/06/2023

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΙΛΙΑ – ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ

Αναχώρηση το πρωί και περνώντας από Οινόη θα φτάσουμε στα Βίλια όπου θα σταματήσουμε για καφέ. Στην πλατεία θα δούμε την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, έργο του Γερμανού αρχιτέκτονα Τσίλερ, το εκκλησάκι των Ταξιαρχών και το άγαλμα της Έλλης Λαμπέτη, που καταγόταν από τα Βίλια.  Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Πόρτο Γερμενό όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο και το γεύμα μας. Θα επιστρέψουμε παραλιακά από Ψάθα, Μέγαρα, στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

    1

    Tour Location