Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΑΝΔΡΟΣ « Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ». ΣΑΒΒΑΤΟ 17/07 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 19/07/2021 – KOTSIRIS TRAVEL
fade
15519
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-15519,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΑΝΔΡΟΣ « Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ». ΣΑΒΒΑΤΟ 17/07 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 19/07/2021

ΑΝΔΡΟΣ « Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ». ΣΑΒΒΑΤΟ 17/07 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 19/07/2021

158€

άτομο

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/07 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 19/07/2021                  ΑΝΔΡΟΣ « Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 17/07/2021: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ (ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ – ΠΗΓΗ ΣΑΡΙΖΑ – ΜΠΑΤΣΙ) Αναχώρηση  νωρίς το πρωί για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο καράβι και μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι 2 ωρών περίπου, φτάνουμε στο λιμάνι του νησιού το Γαύριο. Πρώτη μας επίσκεψη στην Μονή της Αγίας Μαρίνας, στην περιοχή των Αποικίων, με το αγίασμα και την θαυματουργική εικόνα της Αγίας, την μνήμη της οποίας εορτάζει στις 17 Ιουλίου. Κατόπιν θα κάνουμε στάση στην Πηγή…

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/07 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 19/07/2021                 

ΑΝΔΡΟΣ « Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/07/2021: ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ (ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ – ΠΗΓΗ ΣΑΡΙΖΑ – ΜΠΑΤΣΙ)

Αναχώρηση  νωρίς το πρωί για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο καράβι και μετά από ένα ευχάριστο ταξίδι 2 ωρών περίπου, φτάνουμε στο λιμάνι του νησιού το Γαύριο. Πρώτη μας επίσκεψη στην Μονή της Αγίας Μαρίνας, στην περιοχή των Αποικίων, με το αγίασμα και την θαυματουργική εικόνα της Αγίας, την μνήμη της οποίας εορτάζει στις 17 Ιουλίου. Κατόπιν θα κάνουμε στάση στην Πηγή Σάριζα για να δροσιστούμε με το ιαματικό νερό της και θα συνεχίσουμε για το γραφικό Μπατσί. Εδώ έχουν γυριστεί οι κλασσικές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου «Φουσκοθαλασσιές» και «Κορίτσια στον ήλιο». Παραμονή για γεύμα και άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/07/2021: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΗΣ – ΧΩΡΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ – ΠΗΓΕΣ ΜΑΙΝΗΤΩΝ – ΜΠΑΤΣΙ

Πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο Παλαιόπολης (έξοδα ατομικά). Η συλλογή του μουσείου του περιλαμβάνει γλυπτά, αγάλματα, νομίσματα και επιγραφές, που βρέθηκαν στις ανασκαφές του χώρου της αρχαίας πρωτεύουσας του νησιού της σημερινής Παλαιόπολης. Κατόπιν θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας για την Χώρα. Εδώ θα δούμε τον φάρο Τουρλίτη, τον μοναδικό στην Ευρώπη που βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, χτισμένος πάνω σε βράχο. Στην πλατεία Ρίβα, απέναντι από το κάστρο, δεσπόζει το άγαλμα του Αφανή Ναύτη, προς τιμή όλων των ναυτικών που έχασαν την ζωή τους στη θάλασσα. Από τα σημαντικότερα πνευματικά ιδρύματα είναι η Καΐρειος Βιβλιοθήκη στεγασμένη σε ένα αρχοντικό του 1919 ενώ τα μουσεία και τα εκκλησιαστικά μνημεία της είναι θαυμαστά. Μετά την περιήγησή μας θα κάνουμε το μπάνιο μας στην παραλία Νειμποριό στα αριστερά της Χώρας, λίγα μόλις μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και θα έχουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τις πηγές Μαινήτων με τα νερά να τρέχουν από τα στόματα μαρμάρινων λεόντων. Θα απολαύσουμε το τοπίο και θα πιούμε τον καφέ μας στη σκιερή πλατεία με τα καφενεία. Κατόπιν επιστροφή στο Μπατσί για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/07/2021: ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ – ΟΡΜΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση. Στο χωριό Φάλλικα θα κάνουμε στάση για να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Παναχράντου, η οποία αποτέλεσε έκφραση ευγνωμοσύνης του Αυτοκράτορα Νικηφόρου Φωκά προς την Θεοτόκο για την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Άραβες το 961 μ. Χ. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για τον Όρμο Κορθίου με το μικρό λιμάνι και την γύρω περιοχή να πλαισιώνεται από πανέμορφα γραφικά χωριά. Στάση για καφέ και αναχώρηση για το Γαύριο όπου θα παραμείνουμε μέχρι την επιβίβασή μας στο πλοίο για Ραφήνα. Επιστροφή στην Αθήνα, στα ίδια σημεία που επιβιβαστήκαμε.

Σημείωση: η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με πούλμαν 36 θέσεων

    1

    Tour Location