Kotsiris Travel

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών.
Δευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 18.00 Σάββατο 09.00 – 16.00 Κυριακή 09.30 – 14.30
Top
ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ. ΚΥΡΙΑΚΗ 31/05/2026 - KOTSIRIS TRAVEL
fade
20019
wp-singular,tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-20019,wp-theme-voyagewp,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,voyage-ver-1.7,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.8,vc_responsive
KOTSIRIS TRAVEL / ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ. ΚΥΡΙΑΚΗ 31/05/2026

ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ. ΚΥΡΙΑΚΗ 31/05/2026

24€

άτομο

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/05/2026 ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ- ΤΡΙΠΟΛΗ Αναχώρηση το πρωί με στάση καθοδόν για το χωριουδάκι της Βάστας όπου βρίσκεται η μικρή εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας. Δεκαεφτά πελώρια δένδρα είναι φυτρωμένα πάνω στη στέγη της, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν νερά. Παραμονή για προσκύνημα και γεύμα. Το απόγευμα θα κάνουμε στάση στη Τρίπολη για καφέ και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/05/2026

ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ- ΤΡΙΠΟΛΗ

Αναχώρηση το πρωί με στάση καθοδόν για το χωριουδάκι της Βάστας όπου βρίσκεται η μικρή εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας. Δεκαεφτά πελώρια δένδρα είναι φυτρωμένα πάνω στη στέγη της, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν νερά. Παραμονή για προσκύνημα και γεύμα. Το απόγευμα θα κάνουμε στάση στη Τρίπολη για καφέ και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.