Duration: 25 May 2019 - 28 May 2019
Price: 245,00€/άτομο
Book Now!

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΗΛΟΣ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/05 έως ΤΡΙΤΗ 28/05/2019

ΠΛΑΚΑ – ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑ – ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ – ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/05/2019: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΜΗΛΟΣ

Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Μήλο. Άφιξη στον Αδάμαντα και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/05/2019: ΟΔΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΝΗΣΙΟΥ (ΠΛΑΚΑ – ΡΩΜΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ – ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑ – ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ – ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ)

Σήμερα θα γνωρίσουμε τα αξιοθέατα του νησιού. Μετά το πρωινό, θα επισκεφτούμε την Πλάκα, πρωτεύουσα του νησιού και θα απολαύσουμε την μοναδική θέα από την θέση Μαρμαρά. Θα συνεχίσουμε για το χωριό Τρυπητή όπου βρίσκεται το Ρωμαϊκό Θέατρο και οι μοναδικές στον τόπο μας Κατακόμβες, πρωτοχριστιανικό νεκροταφείο του 2ου αιώνα και το μέρος της εύρεσης της Αφροδίτης της Μήλου που κοσμεί το Λούβρο. Με κατεύθυνση την βόρεια πλευρά του νησιού, συνεχίζουμε με το πούλμαν για το Παπαφράγκα. Δίπλα στα ερείπια της αρχαίας πόλης της Φυλακωπής βρίσκονται οι τρεις σπηλιές του Παπαφράγκα, ανάμεσα σε γκριζόλευκα βράχια και γαλαζοπράσινα νερά. Η επόμενη στάση μας στο Σαρακίνικο, θα μας κάνει να φανταστούμε πως θα ήταν το φεγγάρι πάνω στη γη! Ένα τοπίο μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη, με λευκούς λοφίσκους ανάμεσα σε πλατώματα και πλήρη απουσία βλάστησης. Ολοκληρώνουμε την εκδρομή μας στον Αδάμαντα με την επίσκεψή μας στην Αγία Τριάδα με τις περίφημες αγιογραφίες, φιλοτεχνημένες από τους Σκορδίληδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/05/2019: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ (έξοδα ατομικά)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Προαιρετική θαλάσσια περιήγηση (έξοδα ατομικά). Τα παραδοσιακά καΐκια ξεκινάνε από τον Αδάμαντα νωρίς το πρωί και επιστρέφουν αργά το απόγευμα πραγματοποιώντας τον εκπληκτικότερο γύρο του νησιού στην Ανατολική Μεσόγειο. Όποιοι αποφασίσουν να συμμετέχουν θα κολυμπήσουν στις υπέροχες παραλίες και σπηλιές όπου είναι αδύνατη η πρόσβαση από στεριά, θα δούνε τις Αρκούδες, το Κλίμα, το Βάνι, τη Συκιά, το Κλέφτικο και τα εγκαταλελειμμένα θειωρυχεία. Όποιος δεν ακολουθήσει την θαλάσσια περιήγηση θα έχει ελεύθερο χρόνο για μπάνιο ή βόλτα στο νησί με το τοπικό λεωφορείο. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 28/05/2019: ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ανάλογα με τις ώρες των δρομολογίων θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στον Αδάμαντα. Θα πρέπει να δοκιμάσουμε τα «πιταράκια», ντόπια τυροπιτάκια και το κουφέτο γλυκό κουταλιού από μέλι, κολοκύθι και αμύγδαλο. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά.

Σημείωση: Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τα δρομολόγια των πλοίων.

Τιμή Συμμετοχής: 245,00€/άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό & εισιτήρια πλοίου

(Μονόκλινα περιορισμένα. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου: Ξενοδοχείο 3*: 1,50€, ξενοδοχείο 4*: 3€, ξενοδοχείο 5*: 4€ και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο