Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 ως ατομική επιχείρηση και μέχρι σήμερα αποτελεί ένα ιδιωτικό γραφείο τουρισμού-μετακινήσεων το οποίο διοικείται από τον κ. Ιωάννη Κοτσίρη, ο οποίος κατέχει το 100% των μετοχών της.

Το 1996 μετετράπη σε Μονοπρόσωπη ΕΠΕ και έκτοτε ακολουθεί εξαιρετικά δυναμική πορεία. Στα ιδιόκτητα γραφεία της, στο κέντρο της Αθήνας με έδρα στην οδό Καλλινίκου 1 και υποκατάστημα στην οδό Πατησίων 258, στην πλατεία Κολιάτσου, απασχολούνται 40 στελέχη, άρτια εκπαιδευμένα σε όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών (ταξίδια αναψυχής, εκδρομές, απογευματινοί περίπατοι, θρησκευτικός τουρισμός, καθημερινές μετακινήσεις προσωπικού δημοσίου και ιδιωτικού τομέα).

Πρωτοπόρο Γραφείο Τουρισμού στην Ελλάδα, η Kotsiris Travel διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη μετακίνηση και την ξενάγηση τουριστών, προσωπικού δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, την διοργάνωση εκδρομών καθώς και τις μισθώσεις ιδιόκτητων τουριστικών λεωφορείων.

Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση και υλοποίηση υπηρεσιών κ τουριστικών πακέτων με κύριο γνώμονα την ασφαλή, την άνετη, την ευχάριστη και αποτελεσματική μετακίνηση κ διαμονή των πελατών. Οι υπηρεσίες μας είναι εξατομικευμένες για να καλύψουν τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

Η Kotsiris Travel πρόσφατα γιόρτασε 35 χρόνια στον χώρο των υπηρεσιών μετακίνησης με σύγχρονα ιδιόκτητα λεωφορεία και έχει πλέον εδραιωθεί ως μια από τις αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο ταξιδιών και οδικών μετακινήσεων. Με τα χρόνια το όνομα της εταιρείας έγινε συνώνυμο με τις ποιοτικές μετακινήσεις, την άριστη διοργάνωση εκδρομών και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Ο πλούτος των γνώσεων και εξειδίκευσης του προσωπικού της και των συνεργατών της συμπληρώνουν τα στοιχεία αυτά.

Η ανώτερη ποιότητα των υπηρεσιών μας ξεκινά από την πρώτη σας επαφή με την Kotsiris Travel. Θα βρείτε ένα φιλικό και ενημερωμένο προσωπικό πάντα έτοιμο να παρέχει τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες για το πρόγραμμα σας.

Με πλήρη μηχανογράφηση, ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων, αυτόματο σύστημα συντήρησης, τροφοδοσίας καθώς και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στάθμευσης λεωφορείων η εταιρεία ακολουθεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για να εξασφαλίσει την ομαλή διεκπεραίωση των εργασιών και να προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας.

Η προσεγμένη και εις βάθος προετοιμασία και η εξειδίκευση μας σε θέματα τουρισμού παρέχει ένα επαγγελματικό, ασφαλές και κυρίως οικονομικό πρόγραμμα υποστήριξης για τις μετακινήσεις και τις περιηγήσεις σας ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας.